Je bekijkt de reis...

a
A
2 januari 2015 13:24 | Door: mia petit
Hey Ine
allereerst een avontuurlijk en een gezond 2015. Wat een mooie en gezellige belevenissen en de feestdagen zullen in je netvlies blijven staan. Volgend jaar is het weer koud.
gr.fam.Petit
2 januari 2015 14:23 | Door: Wilmy
Heej die Ine.. GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!! Leuk om weer iets te lezen van waar je zit en waar je mee bezig bent.. Ik volg je natuurlijk ook op FB en kijk graag naar je foto's. Fijn om te zien dat je t naar je zin hebt... Ine leef dag voor dag en geniet ervan. Dikke kus van Wilmy. X
2 januari 2015 16:22 | Door: Anny
lieve Ine.
Jij ook een geweldig super spetterend 2015.
Wat kun jij ook leuk schrijven, zit in de familie,Ellen kon het ook zo goed,heel leuk om te lezen. En nu aan de arbeid moet ook weer geld op de plank komen. Je kunt natuurlijk ook nog straatmuziekant worden nu je een gitaar gekocht hebt,ha ha.
Wacht vol verwachting je volgende reisverslagen af. Doe voorzichtig geniet en tot horens.
Xxxxxliefs van ons.
2 januari 2015 17:16 | Door: Ome Jo en Tante Virs.
Hallo Ine en de rest.
Met de beste wensen voor 2015.Met veel plezier je verslag gelezen.Je hebt al veel meegemaakt .
Maar ook genoten volgens je schrijven.Nu aan de bak om de schatkist te vullen.Maar druiven plukken is ook een leuk werk.Dan zal je ook weer andere jongens of meisjes ontmoeten.Zorg goed voor je zelf.
Groetjes en veel liefs.
Ome Jo en Tante Virs.
2 januari 2015 18:39 | Door: josien
heij Ine '
om te beginnen allereerst nog een super 2015 gewenst met veel avontuur en genieten maar vooral met een behouden thuiskomst.
leuk dat je toch nog met muziek bezig bent. geniet van alles en we zijn benieuwd naar de foto's en volgende verhalen. grtz josien en de rest
2 januari 2015 21:21 | Door: Mayke
He ine,
Klinkt weer goed allemaal!
Toch wel speciaal om oudjaar daar te vieren lijkt me.
Ik ben benieuwd naar je werkervaring straks!
Veel succes alvast.
Gr ons
3 januari 2015 08:42 | Door: Christ en Thea Ugen
Hoi Ine,
Een heel gelukkig en gezond 2015. Wederom genoten van je reisverslag. En nu ga je druiven plukken. Ben wel benieuwd hoe je dat bevalt. Moet je ze ook gaan pletten? Weet je wel met de blote voeten in een grote ton druiven. Och ja werk is werk nietwaar? Bij ons gaat alles z'n gangetje. Wat dat betreft heb ik geen nieuws. Goed op jezelf passen en tot je volgende verslag.
Dikke kus ,
Tante Thea en ome Christ.
4 januari 2015 11:46 | Door: Jac en Ton
Hoi Ine ,wat een belevenis ,mooi verhaal.en nog de beste wensen voor 2015. Groetjes Jac en Ton.
6 januari 2015 21:22 | Door: Ineke
Hoi Ine,
Ook voor jou nog de allerbeste wensen voor 2015.
Dat zal wel goed komen,denk ik.
Ga zo maar lekker door. Heerlijk om van jou mooie verhalen te genieten.
Zo zijn wij ook een beetje op reis.
Groetjes, Dirk , Ineke en kids
11 januari 2015 00:39 | Door: Bert en Roze
Hok scheet,
wat heerlijk om je chill verhalen te lezen.
genjet, geniet, wij zijn weer benieuwd naar je volgende belevenissen.
Lieve groetjes van ons allemaal xxxxx